Phone : +1 514 656 8178

متخصصین فدرال

تغییرات در روادید اکسپرس انتری 

از ۱۹ نوامبر ۲۰۱۶ متقاضیانی که برای دعوت به برنامه اکسپرس انتری پذیرفته شده اند، از زمان دعوت شدن و برای ارسال مدارک و فرم های مورد نیاز خود ۹۰ روز  فرصت خواهند داشت.ا

این بدین معناست که شما برای برنامه روادید فدرال اکسپرس انتری از طریق آنلاین مشخصات خود را ثبت نموده اید و برای پذیرفته شدن در این  برنامه یک نامه تبریک دریافت نموده اید و از زمان دریافت این نامه تبریک، متقاضی امکان دارد در مدت یکسال از طرف اداره مهاجرت کانادا دعوت شود.ا

از زمانیکه متقاضی دعوت به ارسال تقاضای خود بهمراه کلیه مدارک مورد نیاز شود به او ۹۰ روز مهلت داده خواهد شد که قبلا ۶۰ روز فرصت داده شده بود.ا

این فرصت ۹۰ روزه شامل شما نمیشود اگر شما قبل از تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۱۶ دعوت به ارسال مدارک مربوطه جهت تقاضا شده اید، ولی شما هنوز ۶۰ روز برای ارسال مستندات مربوطه زمان دارید.ا

ارائه اطلاعات نادرست

این در رابطه با روادید فدرال اکسپرس انتری چه معنائی دارد؟

زمانیکه شما در روادید فدرال اکسپرس انتری مشخصات خود را ثبت میکنید، شما نیاز به ارائه اطلاعات دقیق و درست در رابطه با تحصیلات، تجربه کاری، نتایج زبان خود و غیره را دارید.ا

 اگر شما دعوت به تقاضا شدید، همه اسناد مربوطه به مشخصات خود را باید در عرض ۹۰ روز بعد از تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۱۶ ارسال نمائید. اگر معلوم شود که اطلاعات ارائه شده توسط متقاضی نادرست است، این به عنوان ارائه اطلاعات نادرست شناخته شده و بستگی به شدت ماهیت این ادعا دارد که بر مبنای آن مجازاتی خواهد بود.ا

هدف از اجرای مقررات نادرست این است تا اطمینان حاصل شود از اینکه متقاضیان اطلاعات کامل، صادق و راستگو برای هرگونه تقاضای ورود به کانادا را ارائه میدهند و همچنین برای یکپارچگی در برنامه های مهاجرت به کانادا میباشد.ا

متقاضی که با ارائه مدارک نادرست در صدد ورود به برنامه فدرال اکسپرس انتری باشد تا پنج سال برای ورود مجدد به این برنامه ممنوع خواهد شد. بنابراین بسیار مهم است تا اطلاعات دقیق و درست را ارائه دهید.ا

متقاضی شاید با دلایلی به ارائه اطلاعات نادرست بطور مستقیم یا غیر مستقیم  و یا وارونه جلوه دادن حقایق و یا خودداری از موضوع خاصی بپردازد که او را وادار نموده تا خطائی در پردازش درخواست ورود به کانادا نماید.ا

این مسئولیت متقاضی میباشد که درخواست او صادقانه و اسناد واقعی باشند، و ممکن است او به تحریف در درخواست خود شناخته شود و فرقی ندارد که عمدی یا غیر عمدی میباشد.ا

از تماس با ما برای کسب اطلاعات بیشتر دریغ نفرمائید، عضوی از کارکنان ما با کمال میل به هرگونه سئوال یا نگرانی که میتواند در کلیه امور مهاجرتی از جمله دانش آموزان بین المللی علاقمند به تحصیل در کبک باشد را به شما پاسخ خواهد داد.ا

سبز پر رنگ

برنامه اکسپرس انتری ویزا برای متخصصین

  نوامبر ۲۰۱۶ برنامه اکسپرس انتری ویزا برای داوطلبین علاقمند به اقامت در هر استانی غیر از استان کبک میباشد.ا

اگر شما آنلاین مشخصات خود را ثبت کردید و اداره مهاجرت شرایط شما را پذیرفت، نام شما را با دیگر داوطبین را در یک محل جمع میکنند. نام شما تا یکسال بعد از ثبت نام، در این مکان نگهداری خواهد شد.ا

شما رمز شخصی برای ایجاد یک حساب در بانک اشتغال را دریافت خواهید کرد و به شما ۳۰ روز بعد از ثبت مشخصات خود فرصت داده خواهد شد تا حسابی را در بانک اشتغال باز نمائید.ا

اگر شما پیشنهاد کار یا انتخاب از یک استان و یا منطقه را ندارید، شما باید در بانک اشتغال یک حساب باز کنید که با شرایط گذاشته در آن تطبیق دارید.ا

بر اساس اطلاعاتی که در مشخصات خود ارائه دادید به شما امتیاز داده خواهد شد. برای داوطلبین از سیستم رتبه بندی جامع استفاده میشوند که نشان دهنده عواملی است که برای کمک مهاجرین موفق در کانادا بوده است. بر اساس تخصص و سابقه کار اگر شما در یکی از رتبه بندی های بالا قرار داشته باشید ممکن است تا از شما دعوت بعمل آید.ا

 اگر برای درخواست اقامت از شما دعوت شد، اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا برای شما پیامی به حساب و ایمیل شخصی شما میفرستد که در اینصورت مطمئن باشید ایمیل معتبری را ارائه میکنید.ا

کلیه داوطلبین که از طریق اکسپرس انتری اقدام مینمایند باید مطمئن باشند که اطلاعات ارائه شده برای هر زمانی دقیق و درست بمانند. اگر تغییراتی در وضعیت شما مانند شغل جدید، مدرک زبان جدیدی گرفتید، ازدواج نمودید، یا بچه دار شدید را باید در حساب خود به روز کنید.ا

اگر بعد از یکسال از تقاضا برای درخواست اقامت دائم دعوت نشدید، حساب شما در برنامه اکسپرس انتری باطل خواهد شد. اگر شما هنوز هم علاقمند به مهاجرت به کانادا از طریق تخصصی میباشید، شما احتیاج دارید تا مجددا حساب جدیدی را باز نمائید.ا

  اگر شما با حداقل معیارها وارد بشوید به شما شماره حساب جدیدی در اکسپرس انتری داده خواهد شد.ا

اگر داوطلبی دعوت به ارسال تقاضا شد، آن داوطلب ۶۰ روز فرصت دارد تا درخواست اقامت دائم خود را کامل و ارسال نماید. بعضی مدارک مانند عدم سوء پیشینه ممکن است بیشتر از ۶۰ روز زمان بر باشد.ا

جهت تهیه این اسناد بلافاصله اقدام نمائید، در نتیجه مدارک شما جهت تقاضای اقامت دائم قبل از۶۰ روز حاضر میباشند.ا

این بیشترین سئوالاتی است که داوطبین دارند:ا

چه اعمالی میتوانم برای بهبود امتیازاتم و افزایش شانسم برای دعوت شدن انجام دهم؟ برای بهبود نمره زبان یا ارتقاء در مدرک تحصیلی خود و یا بدست آوردن تجربه مرتبط به کار، همانطوری که قبلا ذکر کردم برای پیشنهاد کار معتبر با استفاده از بانک کار که ۳۰ روز برای انجام آن فرصت دارید.ا

اگر اداره شهروندی و مهاجرت شما را دعوت به عمل نماید، شما مسئول ارائه هر گونه اطلاعات در مورد مشخصات و درخواست اقامت دائم خود خواهید بود.ا

اگر اداره شهروندی و مهاجرت دریابد که شما تحریف نموده اید (به عنوان مثال: اطلاعات غلط داده و یا جزئیات مهمی را پنهان کردید)، اداره شهروندی و مهاجرت کانادا درخواست شما را رد خواهد نمود.ا

در این صورت، درخواست شما رد خواهد شد، شما میتوانید غیر مجاز تشخیص داده شوید و برای مدت پنجسال به هر دلیلی حق تقاضا برای مهاجرت به کانادا را نخواهید داشت.ا

جهت هر گونه سئوال در مورد برنامه فدرال اکسپرس انتری با دفتر ما تماس بگیرید، یکی از کارمندان ما با خوشحالی به هرگونه سئوال یا نگرانی شما را با جزئیات بیشتر پاسخگو خواهد بود.ا

IMG_0747

Federal Express Entry – Skilled worker program
برنامه مهاجرتی متخصصین – ورودی سریع فدرال

ژوئیه ۲۰۱۶ اداره مهاجرت کانادا اعلام نمود که کارگران صنایع غذایی بهترین شانس را برای گزینش از طریق اکسپرس انتری دارند.ا

مهاجرت کانادا در ۱۲ ماهه اولیه شروع به کار خود با سیستم اکسپرس انتری توانست تعداد ۲۷۹.۱۹۱ درخواست را در سال ۲۰۱۵ دریافت کند که در این میان تعداد ۳۱ هزار از درخواست ها موفق به دریافت اقامت دائم کانادا شدند که در این بین ۱۶٪ از آنها افرادی هستند که در صنعت غذایی و پخت و پز مشغول به کار بوده اند.ا

سیستم اکسپرس انتری که مدرن ترین سیستم مهاجرتی غیرتجاری کانادا در زمان خود میباشد، به عنوان یک سیستم موفق شناخته شده که توانسته است بیشترین درخواست ها را از ابتدا تا انتها در مدت زمانی شش ماهه طبق نظر دولت به انجام برساند، ۸۰٪ روند بررسی پرونده های ویزای کانادا در طول شش ماهه به انجام رسید.ا

سیستم اکسپرس انتری پس از ۱۲ ماه اولیه شروع به کار سیستم اکسپرس انتری و پیرو ارزیابی آن، مشخص شد که ۸۰٪ پرونده های مهاجرتی، از روزی که درخواست مهاجرت ارسال شده است تا زمانی که تصمیم نهایی از جانب افسر اداره مهاجرت کانادا دریافت شود، یک دوره شش ماهه مد نظر دولت جهت بررسی بوده است.ا

مروری بر این سیستم از جانب اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا نشان داد که بیش از ۳۱ هزار دعوت نامه به منظور دریافت اقامت دائم برای طیف وسیعی از مهاجران بسیار متخصص صادر شده است و تقریبا ۱۰ هزار مورد که شامل متقاضیان اصلی و خانواده آنها میشود نیز در حال حاضر در کانادا به عنوان مقیم دائم زندگی می کنند.ا

ارزیابی های کلیدی نشان می دهند که در این میان اساتید در رده ۱۰ شغل برتر این لیست قرار گرفتند و دانشجویان بین المللی نیز در سیستم اکسپرس انتری درصد قبولی بالایی را بخود تعلق دادند

بر مبنای مروری که بر روی سیستم اکسپرس انتری انجام شد، ۲.۳۵۶ متقاضی که به آنها در سال ۲۰۱۵ فرصت مهاجرت به کانادا داده شده است، سرپرستان خدمات غذایی بوده اند، و این در حالی است که ۲.۲۹۵ نفر آنها آشپز بوده اند.ا

این دو شغل ذکر شده مجموعاً ۱۶٪ از کل افرادی که اقامت دائم در کانادا را به دست آورده اند را تشکیل می دهند.ا

دیگر مشاغل موجود در ۱۰رده برتر لیست افرادی که برای مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۱۵ دعوت شده اند عبارتند از:ا

مهندسین نرم افزار
سرپرستان خرده فروشی
اساتید دانشگاه و استادان
حسابرسان مالی و حسابداری
طراحان گرافیک و تصویرگران
تحلیلگران سرمایه گذاری مالی
تحلیلگران سیستم های اطلاعات
برنامه نویسان کامپیوتر و توسعه دهندگان رسانه های تعاملی

در سیستم اکسپرس انتری که از ژانویه ۲۰۱۵ به اجرا درآمد، متقاضی را ملزم میکند تا یک پروفایل باز کند تا بتواند وارد سیستم گزینش شود و هر متقاضی در رقابت با سایر متقاضیان در یک سیستم رتبه بندی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت، امتیازات در نظر گرفته بر طبق خصوصیات فردی هر متقاضی از قبیل تحصیلات، مهارت های زبانی و تجربیات کاری میباشد.ا

تا ژانویه سال ۲۰۱۶، تعداد ۶۰.۰۴۲ پروفایل وارد بانک گزینش شده است که ۲۲.۵ درصد از آنها امتیازی بین ۴۰۰ تا ۴۴۹ دریافت کرده اند و این در حالی است که ۳۶.۴ درصد از آنها امتیازی بین ۳۵۰ تا ۳۹۹ کسب نموده اند، که ۷۸٪ از قبولان این برنامه از قبل در داخل کانادا زندگی مینمودند.ا

تحقیقات نشان می دهد که بیش از ۷۸ درصد (۲۲.۱۱۱) از متقاضیانی که موفق به دریافت اقامت دائم شده اند، متقاضیانی هستند که موفق به دریافت تأئیدیه مثبت از اداره مهاجرت جهت پذیرش کار از داخل کانادا شده اند.ا

در سال ۲۰۱۵ توسط اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا اطلاعاتی منتشر شد بر این مبنا که سرپرستان خدمات غذایی و آشپزها بهترین مشاغلی هستند که می توانند از طریق سیستم اکسپرس انتری وارد کانادا شوند. این مشاغل ۸٪ از ۳۱ هزار دعوتنامه صادر شده تحت سیستم اکسپرس انتری کانادا را به خود اختصاص دادند.ا

سبز پر رنگ

در ژانویه سال ۲۰۱۵، اداره مهاجرت و شهروندی کانادا یک سیستم جدید الکترونیکی را به نام ورود سریع برای مدیریت برنامه های کاربردی را برای اقامت دائم در بعضی از برنامه های اقتصادی کشور راه اندازی کرد. کانادا سطح بالایی از مهاجرت را برای نیازهای بازار کار فعلی و آینده کشور نیازمند است که رشد اقتصادی و رفاه بلند مدت کانادا را تضمین کند.ا

این برنامه به کانادا اجازه خواهد داد تا به طور فعال مهاجران ماهر را تحت برنامه مهاجرت فدرال اقتصادی زیر استخدام، ارزیابی و انتخاب کند.ا

برنامه نیروی ماهر فدرال – متخصصین با مدارک دانشگاهی
برنامه نیروی ماهر فنی فدرال – متخصصین با فوق دیپلم فنی
تجربه کانادایی – دانشجویان در کانادا یا سابقه کار در کانادا

استان ها و مناطق نیز قادر به نامزد کردن متقاضیان خود برای ورود به سیستم اکسپرس برای بخشی از برنامه های مهاجرت استانی و برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار محلی خواهد بود.ا

ورود به سیستم اکسپرس شامل دو مرحله است

مرحله اول: تکمیل فرم ها جهت ورود اکسپرس آنلاین برای داوطلبان و نامزدهای بالقوه باید، اطلاعات مربوط به مهارت ها، تجربه کاری، توانایی زبان، تحصیلات، و سایر جزئیات خود را آنلاین در ورود اکسپرس بطور کامل ارائه دهند. کسانی که واجد شرایط در یکی از برنامه های مهاجرت اقتصادی فدرال منوط به اکسپرس ورودی باشند در مجمع نامزدها قرار داده میشوند.ا

نامزدها در این مجموعه در برابر یکدیگر قرار میگیرند و تنها نامزد هائی با بالاترین رتبه از دیگران بهترین شانس را برای موفقیت اقتصادی دارند تا برای اقامت دائم دعوت شوند و همچنین افرادی با پیشنهادات قرارداد کاری یا نامزد استانی / منطقه ای دعوت خواهند شد

اگر متقاضی پیشنهاد کار معتبری از یک کارفرمای کانادایی و یا انتخاب استانی / منطقه ای نداشته باشد، او باید در بانک کاری دولت کانادا ثبت شود که بدین وسیله او به کارفرمایان واجد شرایط کانادا متصل خواهد شد.ا

این برای به دست آوردن ارزیابی اثرات بازار کار از اشتغال و توسعه اجتماعی مورد نیاز کارفرمایان کانادا خواهد بود و برای سازمان کار تاثیر ارزیابی برای برنامه اقامت دائم تحت سیستم ورود اکسپرس هیچ هزینه ای نخواهد داشت.ا

فقط تکمیل نمودن فرم های ورود اکسپرس آنلاین برای تقاضا به شما این تضمین را نمیدهد که درخواستی برای اقامت دائم دریافت کنید

مرحله دوم: اداره شهروندی و مهاجرت کانادا برای اقامت دائم و پردازش کاربردهای الکترونیکی در ظرف شش ماه جهت نامزد های خاص خود دعوت نامه صادر خواهد نمود.ا

داوطلبان بر اساس مهارت و تجربه خود که شرایط خوب و بالائی دارند برای درخواست اقامت دائم دعوت میشوند. به داوطلبانی که دارای پیشنهاد کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی هستند (بستگی به روند ارزیابی اثرات بازار کار در محل و زمان دارد) و یا توسط یک استان و یا منطقه نامزد شده اند، نمرات بالائی در سیستم رتبه بندی داده خواهد شد.ا

به نامزدها شصت روز بعد از دعوتنامه فرصت داده خواهد شد تا درخواست الکترونیکی برای اقامت دائم خود را از طریق یکی از برنامه های زیر ارائه دهند.ا

برنامه متخصصین تحصیلکرده
برنامه متخصصین فنی
بخشی از برنامه انتخاب استانی
برنامه تجربه کانادایی

اداره شهروندی و مهاجرت کانادا اگر تقاضای مهاجرتی کامل باشد ( شامل تمام مدارک لازم) در ظرف شش ماه یا کمتر عمل خواهد نمود.ا

نامزدهائی که برای این برنامه دعوت نامه دریافت نکردند، جهت درخواست برای اقامت دائم پس از دوازده ماه در صورتی که هنوز واجد شرایط هستند میتوانند مشخصات خود را دوباره ارسال کنند و دوباره وارد این برنامه بشوند.ا

این برنامه برای خدمات سریع تر و کارآمد تر به مهاجران بالقوه ماهر میباشد. همچنین این برنامه اجازه خواهد داد تا دولت کانادا انعطاف پذیر و پاسخگو به تغییر شرایط و اولویت های اقتصادی کانادا باشد.ا

از اول ژانویه ۲۰۱۵ ، شما باید در ظرف ۶۰ روز اطلاعات خود را از طریق آنلاین ارائه دهید، آنها فقط اطلاعات و اسناد را در این زمان و بدون هزینه های دولت خواهند خواست و اگر از شما برای درخواست اقامت دائم دعوت بعمل آمد، آن زمان از شما مدارکی را تحت اطلاعاتی که درخواست اولیه ذکر شده را خواهند خواست.ا

اداره مهاجرت کانادا اکثر تقاضاهای رسیده را در مدت کمتر از شش ماه مورد بررسی قرار میدهد و در مدت دوازده ماه شما برای در خواست اقامت دائم دعوت خواهد نمود.ا

سبز پر رنگ

لطفا جهت هر گونه سئوال یا نگرانی در مورد هر مقوله مهاجرت و یا امور مهاجران از جمله: برنامه های مهاجرت فدرال، کبک و استانی، برنامه تجربه کبک، مجوز کار، ویزای تحصیلی، کالج و دانشگاه های کبک، ویزای توریستی، سوپر ویزا، تمدید کارت اقامت دائم، تقاضای شهروندی، دادگاه استیناف، تکفل همسر و والدین و دیگر امور مهاجرتی با دفتر ما تماس بگیرید، ما در اینجا برای پاسخ به پرسش های شما آماده هستیم