Phone : +1 514 656 8178

(Citizenship) تابعیت کانادا

CITIZENSHIP     تابعیت

ژوئیه ۲۰۱۷ – به روز رسانی لایحه سی-۶

لایحه سی-۶ به تصویب ملوکانه رسید، این برای بسیاری خبر خوبی است، این بدان معنی است که از تاریخ ۱۹ ژوئن ۲۰۱۷ ماده قبلی لغو شده است. متقاضیان بعد از اخذ تابعیت دیگر نیازی به قصد ادامه زندگی در کانادا را ندارند. این امر انعطاف پذیری بیشتری را برای کانادائی هائی فراهم میکند که ممکن است برای کار یا بدلایل شخصی در خارج از کانادا زندگی کنند.ا

این ماده نیز لغو شده است و بعد از این شهروندان دوگانه که در کانادا زندگی میکنند و محکوم به جنایت هستند با سیستم قضائی کانادا مانند دیگر شهروندان که قوانین را نقض میکنند روبرو خواهند شد.ا

انتظار میرود که این تغییرات در پائیز سال ۲۰۱۷ صورت گیرد.ا

برای درخواست شهروندی، متقاضیان قبل از تقاضای شهروندی باید مدت ۳ سال از ۵ سال را در کانادا حضور داشته باشند.ا

متقاضیان باید مالیات بر درآمد کانادا خود را در صورت لزوم برای انجام این کار، تحت قوانین مالیات بر درآمد برای ۳ سال از ۵ سال را مطابق با شرایط جدید حضور فیزیکی انجام دهند.ا

ماقاضیان ممکن است هر روز از لحاظ فیزیکی در کانادا را به عنوان یک فرد مقیم موقت یا حمایت شده موقت را قبل از تبدیل شدن به یک مهاجر دائمی را به عنوان نصف روز برای شهروندی محسوب کرده و توجه داشنه باشید حضور فیزیکی برای شهروندی حداقل ۳۶۵ روز میباشد.ا

متقاضیانی که بین ۱۸ تا ۵۴ سال هستند باید از شرایط زبان و دانش برای شهروندی برخوردار باشند.ا

آوریل ۲۰۱۷ – به روز رسانی قانون شهروندی یا لایحه سی ۶ 

یک قدم مانده تا لایحه سی-۶ به طور کامل در مجلس سنا به تصویب برسد. سناتور امیدوار (پاکستانی الاصل) معتقد است  این انتظار واقع بینانه ای است که تا اواسط آوریل به توشیح ملوکانه برسد و برای راًی نهائی به مجلس عوام برگردانده شود.ا

بنابراین اگر شما در کانادا به مدت حداقل ۳ سال در ۴ سال گذشته را به عنوان یک مقیم دائم گذراندید، زمان آن رسیده تا برای اقدام تبدیل شدن به شهروند کانادا تا قبل از تابستان آماده شوید.ا

سپتامبر ۲۰۱۶ – لایحه سی ۶ برای اصلاح قانون شهروندی و اصلاحات هم در دیگر قوانین عمل خواهد نمود. تصویب این قانون جهت اصلاح قوانین شهروندی و اعمال دیگر آن است.ا

لغو برای، اگر فردی شهروندی به او اعطاء شده است، او نیاز ندارد که به ادامه اقامت خود در کانادا ادامه دهد. به این معنی که یک متقاضی که تابعیت کانادا را دریافت نموده است اجباری به اقامت در کانادا را بعد از شهروندی نخواهد داشت.ا

حذف برای لغو شهروندی کانادا که به امنیت ملی مربوط است. به این معنی که یک متقاضی که به او شهروندی اعطا شده و پس از آن یک ریسک امنیتی از فعالیت های مجرمانه از او پیدا شده است، در حال حاضر می تواند همچنان به اقامت در کانادا به عنوان یک شهروند کانادایی ادامه دهد.ا

به منظور کاهش در تعداد روزهائی که طی آن یک فرد باید از لحاظ جسمی در کانادا داشته باشد تا بتواند حضوری درخواست شهروندی را ارسال کند، محاسبه در مدت زمان حضور فیزیکی بوده است، تعداد روزهائی است که در طی آن فرد از نظر جسمی در کانادا قبل از تبدیل شدن به اقامت دائم داشته است نیز ممکن است در نظر گرفته شود.ا

 این به این معنی است که یک فردی هم که در کانادا به عنوان یک بازدید کننده بوده است، بله شما درست میخوانید که شما به عنوان یک بازدید کننده می توانید آن روزها به عنوان نصف روز در کانادا محسوب کنید، دانشجوی خارجی و یا کارگر خارجی نیز تعداد روز های خود را تا قبل از تبدیل شدن به یک مقیم دائم به عنوان نیمی از روز حساب کنند، با حداکثر یک سال، اگر شما بیش از یک سال را در کانادا قبل از تبدیل شدن به یک مقیم دائم گذراندید شما نمی توانید بیش از یک سال را به درخواست تابعیت خود اضافه کنید.ا

در کانادا بودن در۳ سال از ۵ سال و برای کسانی که هر گونه اقامت در کانادا را تا قبل از تبدیل شدن به یک مقیم دائم داشته اند را می توانید تا حداکثر یک سال را اضافه نمائید.ا

نیاز به نشان دادن مدرک زبان به یکی از زبان های رسمی کانادا از متقاضیان محدود میشود به افرادی بین سنین ۱۸ تا ۵۴ سال.ا

همچنین به وزیر اجازه میدهد تا  از استفاده هر سندی که او دلایل منطقی به باور متقلبانه یا نادرست آن به دست آورده و یا می تواند متقلبانه یا نادرست استفاده شود را جلوگیری کند.ا

این لایحه در مجلس عوام به تصویب رسیده و در حال حاضر در مرحله خواندن دوم در مجلس سنای کاناداست (پس از در ۱۷ ژوئن، ۲۰۱۶ خواندن اول). به منظور اینکه لایحه ای به قانون تبدیل شود، باید آن را در مجلس سنا تصویب نمود و موافقت از سلطنت گرفت.ا

اطلاعات فوق را می توان در کتابخانه پارلمان کانادا یافت.ا

آبی پر رنگ

لایحه تغییر قانون شهروندی کانادا

 ژوئن ۲۰۱۶ – لایحه معروف به سی – ۶ در این تاریخ از تصویب مجلس عوام گذشت و در همان روز اولین شور پیرامون این قانون در مجلس سنا انجام شد. با تغییراتی که دولت کانادا طی این لایحه در قانون شهروندی اعمال می نماید، شرایط تقاضای کسب تابعیت برای مهاجران راحت تر از پیش خواهد شد. دولت قبلی در ژوئن ۲۰۱۴ قانون تحکیم شهروندی کانادا را به تصویب رساند که در نتیجه آن نه تنها کسب تابعیت برای مهاجران سخت تر گردید، بلکه همچنین دولت اجازه یافت تبعیت کانادایی های دو ملیتی ای را که به جرم تروریسم، خیانت و یا جاسوسی محکوم شده اند را لغو نماید.ا

از نمونه تغییرات پیشنهادی این است که برای اشخاص ساکنی که دارای ملیت های غیر کانادائی هستند، حداقل مدت سکونت جهت ارائه تقاضای تابعیت، کاهش یافته است. همچنین متقاضیانی که در مدت اقامت خود در کانادا دارای ویزاهای موقت همچون ویزای کار یا ویزای تحصیلی بوده اند، می توانند این زمان را به عنوان بخشی از اوقات سکونت خود در کانادا در نظر بگیرند.ا

تغییرات پیشنهاد شده

حضور فیزیکی در کانادا: در قانون فعلی متقاضی می بایستی حداقل ۴ سال از ۶ سال گذشته را در کانادا به سر برده باشد، که در لایحه پیشنهادی این مدت به ۳ سال از ۵ سال کاهش یافته است.ا

حذف بخش قصد اقامت: در قانون فعلی متقاضی پس از کسب شهروندی می بایستی قصد اقامت در کانادا را داشته باشد، که این بخش نیز در لایحه جدید حذف شده است.ا

اثبات قابلیتهای زبانی: در قانون فعلی تمام افرادی که بین ۱۴ تا ۶۴ سال سن دارند می باید امتحان زبان را بگذرانند، ولی پس از تغییر قانون رده سنی این افراد به ۱۸ تا ۵۴ سال سن کاهش خواهد یافت.ا

حذف بخش لغو ملیت: در قانون فعلی ملیت کانادایی های دو ملیتی ای که اقداماتی بر خلاف مصالح کانادا، از جمله تروریسم، خیانت عمده یا جاسوسی نمایند، قابل لغو خواهد بود. در لایحه جدید این بخش حذف گردیده است.ا

محاسبه زمان سکونت موقت: در قانون فعلی مدت اقامت تحت ویزاهایی غیر از اقامت دائم قابل محاسبه نخواهد بود. اما در لایحه جدید متقاضی می تواند تمام روزهایی که در کانادا حضور داشته است را هم به حساب آورد، از یک روز تا یکسال.ا

جعل اسناد: در این قانون، مأمور رسیدگی حق توقیف مدارک جعلی را ندارد. در حالیکه در لایحه جدید در صورت وجود دلایل محکم، به مأمور رسیدگی پرونده این حق داده شده است تا مدارک جعلی را ضبط و توقیف نماید.ا

مالیات بر درآمد: با کاهش مدت الزامی اقامت، سالهای ضروری پرداخت مالیات بر درآمد هم به همان نسبت کوتاه تر می گردد.ا

قسم شهروندی: مطابق قانون فعلی، افرادی که الزامات کسب شهروندی را دارا نمی باشند، حق ادای قسم شهروندی را ندارند. البته این بند شامل تقاضاهایی که پیش از ۱۱ ژوئن ۲۰۱۵ ارائه شده باشد نمی گردد. اما در لایحه فعلی استثنای فوق حذف گردیده است.ا

جهت آمادگی امتحان تابعیت، اینجا را کلیک کنید

سبز پر رنگ

لطفا جهت هر گونه سئوال یا نگرانی در مورد هر مقوله مهاجرت و یا امور مهاجران از جمله: برنامه های مهاجرت فدرال، کبک و استانی، برنامه تجربه کبک، مجوز کار، ویزای تحصیلی، کالج و دانشگاه های کبک، ویزای توریستی، سوپر ویزا، تمدید کارت اقامت دائم، تقاضای شهروندی، دادگاه استیناف، تکفل همسر و والدین و دیگر امور مهاجرتی با دفتر ما تماس بگیرید، ما در اینجا برای پاسخ به پرسش های شما آماده هستیم