Phone : +1 514 656 8178

ویزای تحصیلی

کشور کانادا حدوداً دارای ۸۰ دانشگاه و ۲۲۰ کالج میباشد.ابیش از ۳۰۰  هزار دانشجو هر ساله از خارج از کانادا جهت تحصیل به کانادا میآیند.ا

هر دانشگاهی مقررات پذیرش خود را دارد و در شیوه پذیرش دانشجویان خود بطور مستقل عمل میکند. سطح علمی بیشتر دانشگاه ها بسیار بالا بوده و از شهرت بین المللی برخوردار است.ا

با این حال ده در صد از ظرفیت دانشگاه ها به متقاضیان بین المللی اختصاص داده شده و باقی در اختیار شهروندان و مهاجرین قرار میگیرد.ا

دریافت پذیرش از دانشگاه و ویزای تحصیلی می تواند سریع ترین راه برای ورود به کانادا باشد. در برخی از کشورها مانند ایران، روند بررسی تقاضای مهاجرت به کانادا بسیار طولانی تر است.ا

آن گروه از اشخاصی که مایل به دریافت اقامت دائم در کانادا هستند، با داشتن شرایط لازم میتوانند در مدت زمان کوتاه تری از طریق ویزای تحصیلی اقدام نمایند.ا

امتیاز های دریافت ویزای تحصیلی 

روند صدور ویزای تحصیلی بسیار کوتاه میباشد و در صورت دریافت پذیرش تحصیلی و انجام امور مربوطه از طریق سفارت کانادا در آنکارا، متقاضی در کمترین زمان وارد کشور کانادا میشود.ا

با تکمیل یک دوره تحصیلی دو ساله در کانادا، میتوان برای اقامت دائم اقدام نمود بر اساس مصوبه وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا، پس از گذراندن دو سال تحصیلی، دانشجویان میتوانند از داخل کانادا تحت پوشش گروه تجربه کانادائی یا کبک برای اخذ اقامت دائم و مهاجرت اقدام کنند.ا

امکان تقاضا برای اقامت دائم جهت افراد دارای ویزای تحصیلی از داخل کانادا میسر میباشد و زمان لازم جهت روند این گروه، کمتر از زمان مورد نیاز در صورت اقدام از خارج از کانادا میباشد.ا

هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی، معادل شش ماه اقامت محسوب میشود، پس این اشخاص بعد از دریافت اقامت دائم، سریع تر به اخذ شهروندی میرسند.ا

گاهی اوقات پس از دریافت ویزای تحصیلی، تحت شرایطی اقدام جهت تقاضای اقامت دائم عملی تر است و بعد از دریافت اقامت دائم، یافتن کار با دارا بودن مدرک از موسسات آموزش عالی کانادا ساده تر خواهد بود.ا

ناگفته نماند که شهریه برای دانشجویان بین المللی تا حدود سه برابر بیشتر از شهروندان کشور است. متوسط شهریه برای یکسال با هزینه های زندگی در حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار دلار است، به همین خاطر افرادی که از وضع مناسب مالی برخوردار نیستند، بهتر است در ابتدا در صورت داشتن شرایط، جهت مهاجرت اقدام نمایند و سپس ادامه تحصیل دهند.ا

دریافت پذیرش تحصیلی توسط شخص متقاضی یا وکلای او و یا شرکت های حقوقی میتواند انجام گیرد. ویزای تحصیلی حداکثر تا پایان تحصیل اعتباردارد، غیر از اینکه دانشجو بتواند امکان ادامه تحصیل در مقطع بالاتر را تهیه کند. بیشتر دانشجویان بین المللی، نیازمند به دریافت جواز تحصیل میباشند. مگر اینکه در یک برنامه آموزشی شش ماهه و یا کمتر مانند دوره های زبان را بگذرانند.ا

اداره مهاجرت كانادا بطور عادی مجوز دانشجوئی را صادر مي كند . در واقع دانشجويان بين المللی ديداركنندگان موقت از كانادا محسوب می شوند که آنها بايد در هنگام ورود اداره مهاجرت كانادا را متقاعد كنند كه قصدشان از ورود به خاك كانادا ماهيت موقت دارد.ا

اگر متقاضی از يك مؤسسه آموزشي كانادايی نامه پذيرش دريافت كرده باشد و همچنين پول كافی جهت شهريه و هزينه های زندگی در كانادا داشته باشد. اداره مهاجرت كانادا ممكن است در برخی موارد، از متقاضيان بخواهد تحت آزمايشات پزشكي قرار گيرند. بعلاوه دارندگان مجوز دانشجوئی بايد تقاضای رواديد گردشگری را بدهند و آن را دريافت دارند، مگر اينكه شهروند كشورهائی باشند كه معاف از رواديد محسوب مي شوند.ا

 گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا زمان و پشتکار زیادی می طلبد . شاید لازم باشد همزمان از چند دانشگاه درخواست نمایید که خوب طبیعتا هزینه بیشتری نیز طلب خواهد کرد، که شامل هزینه درخواست، ترجمه و ارسال مدارک به صورت جداگانه میباشد. ضمن اینکه دانشجویان بین الملل نمی توانند از کمک های مالی یا وام تحصیلی بهره مند شوند.ا

می توان گفت مهمترین پارامتر پذیرش ، نمرات شما در مقطع قبلی از جمله دوره دبیرستان یا دانشگاه است. در واقع ورود به دانشگاه های کانادا نوعی مسابقه است که هر کس سابقه علمی بهتری داشته باشد موفق تر است. برای همین، خیلی ها ترجیح می دهند قبل از اینکه بفکر درخواست باشند، واحد هایی را که با نمره کم گذرانده اند مجددا در دبیرستان بزرگسالان یا واحدهای دانشگاه آزاد بگذرانند تا نمره بهتری را ارائه دهند.ا

 

 دانشگاه ها و کالج های کبک

هزینه زندگی برای یک دانشجوی بین المللی

 

سبز پر رنگ

لطفا جهت هر گونه سئوال یا نگرانی در مورد هر مقوله مهاجرت و یا امور مهاجران از جمله: برنامه های مهاجرت فدرال، کبک و استانی، برنامه تجربه کبک، مجوز کار، ویزای تحصیلی، کالج و دانشگاه های کبک، ویزای توریستی، سوپر ویزا، تمدید کارت اقامت دائم، تقاضای شهروندی، دادگاه استیناف، تکفل همسر و والدین و دیگر امور مهاجرتی با دفتر ما تماس بگیرید، ما در اینجا برای پاسخ به پرسش های شما آماده هستیم