Phone : +1 514 656 8178

استارت آپ ویزا

 استارت آپ ویزا همچنان در کانادا رو به رشد است

Start-up visa

بیشتر کارآفرینان مهاجر در حال آمدن به کانادا از طریق برنامه استارت آپ ویزا هستند که مزایای آن در حال گسترش است و فرصت مناسبی به خانواده های طبقه متوسط در سراسر دنیا را میدهد.ا

از ماه مه سال ۲۰۱۵ ، از طریق این برنامه ۵۱ کارآفرین به اقامت کانادا درآمدند، که ۲۶ استارت آپ در سراسر کانادا از جمله سیدنی، هالیفاکس، فردریکتون، تورنتو، می سی ساگا، واترلو، تندر بی، کلگری، ویستلر، ونکوور و ویکتوریا راه اندازی کردند یا خواهند کرد.ا

وزیر پارلمانی مهاجرت، پناهندگان و شهروندی، توضیح داد که استارت آپ ویزا به آرامی شروع شده ولی به طور پیوسته در جریان است.ا

هر استارت آپ که در اینجا ایجاد شود پتانسیل آنرا دارد که ایجاد شغل و فرصت های اقتصادی برای کانادایی ها نماید که کمک به رشد و تنوع کشورمان خواهد شد.ا

برنامه استارت آپ ویزا از طیف متنوعی از کشورهائی مانند: استرالیا، چین، کاستاریکا، مصر، هند، ایران، آفریقای جنوبی و اروگوئه، در تعدادی از صنایع از جمله: فن آوری، محصولات غذایی، تولید ، آموزش، تحقیقات پزشکی، بانکی، منابع انسانی و تبلیغات با موفقیت طراحی و اجرا میشود.ا

این برنامه آزمایشی پنج ساله به کارآفرینانی که حمایت از سازمان های کانادا را برای ایجاد شرکت در کانادا دارند را اجازه میدهد تا برای درخواست اقامت دائم خود اقدام کنند.ا

تقاضا برای این برنامه در حال رشد است، با بیش از ۵۰ تقاضای اقامت دائم اضافی که هنوز از کارآفرینان سراسر جهان که از حمایت تعیین شده سرمایه صندوق کانادا یا گروه ها و انجمن های سرمایه گذاری برای راه اندازی استارت آپ خود را در کانادا شروع کرده اند.ا

برنامه استارت آپ ویزای کانادا، کارآفرینان مهاجر با مهارت ها و پتانسیل برای ساخت کسب و کار نوآورانه در کانادا را هدف قرار داده که بتوانند شغل برای کانادایی ها ایجاد و در مقیاس جهانی رقابت کنند.ا

:شرایط لازم جهت در خواست برنامه استارت آپ ویزا

ثابت شود که کسب و کار شما توسط یک سازمان سرمایه گذار تعیین شده در کانادا پشتیبانی میشود.ا

نشان داده شود که کسب و کار شما مطابق با نیازهای مالکیت، نیازهای زبان و دارای منابع کافی مالی است.ا

شما قبل از اینکه بتوانید برای استارت آپ ویزا تقاضا دهید، باید حمایت از یک سازمان تعیین شده را داشته باشید و اگر یک سازمان تعیین شده تصمیم بگیرد که از کسب و کار شما پشتیبانی کند، آن سازمان به شما نامه از حمایت را خواهد داد.ا

شما باید نامه حمایت را به درخواست خود اضافه نمائید، اگر شما این نامه را نداشته باشید و یا واجد شرایط نباشید، درخواست شما رد خواهد شد.ا

تا پنج نفر می توانند برای درخواست استارت آپ ویزا به عنوان صاحبان یک کسب و کار اعمال کنند. با این حال، برای برآوردن نیازهای مالکیت باید.ا

هر کدام حداقل ده درصد از حق رأی در کسب و کار را داشته باشند، و سازمان حمایت کننده و متقاضیان باید به طور مشترک بیش از ۵۰ در صد از حق رای در کسب و کار را دارا شوند.ا

توانایی برقراری و ارتباط در کار به انگلیسی، فرانسوی و یا هر دو، به موفقیت در کسب و کار شما در کانادا کمک خواهد کرد.ا

شما باید آزمون زبان انگلیسی یا فرانسوی از یک آژانس تایید شده با مهاجرت کانادا را در سطح ۵ از خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن ارائه دهید، اگر شما نیاز زبان را برآورده نکنید درخواست شما رد خواهد شد.ا

دولت کانادا برای مهاجران جدید جهت استارت آپ ویزا پشتیبانی مالی ارائه نمی دهد.ا

شما باید نشان دهید که به اندازه کافی پول برای حمایت از خود و وابستگان خود را پس از ورود به کانادا دارا میباشید.ا

شما نمی توانید این پول را از شخص دیگری قرض بگیرید.ا

در زمان درخواست شما باید مدارکی ارائه دهید که پول مورد نیاز را دارید، میزان آن بستگی به تعداد افراد خانواده شما دارد.ا

حداقل سرمایه گذاری که شما نیاز دارید برای اعمال استارت آپ ویزا ۲۰۰ هزار دلار کانادا میباشد، اگر با پشتیبانی مالی سرمایه گذار زیر آمده باشد.ا

Canadian Venture Capital Fund

یا شما باید یک سرمایه گذاری حداقل ۷۵ هزار دلار کانادا را با سرمایه گذار زیر داشته باشید.ا

Canadian angel investor group

شما لازم نیست تضمینی برای هر گونه سرمایه گذاری از بیزنس انکوباتور داشته باشید.ا

در هر حال شما باید با برنامه زیر پذیرفته شوید.ا

Canadian Business incubator program
سبز پر رنگ
لطفا جهت هر گونه سئوال یا نگرانی در مورد هر مقوله مهاجرت و یا امور مهاجران از جمله: برنامه های مهاجرت فدرال، کبک و استانی، برنامه تجربه کبک، مجوز کار، ویزای تحصیلی، کالج و دانشگاه های کبک، ویزای توریستی، سوپر ویزا، تمدید کارت اقامت دائم، تقاضای شهروندی، دادگاه استیناف، تکفل همسر و والدین و دیگر امور مهاجرتی با دفتر ما تماس بگیرید، ما در اینجا برای پاسخ به پرسش های شما آماده هستیم