Phone : +1 514 656 8178

استان نیوفاندلند و لابرادور

برنامه مهاجرتی استان نیوفاندلند و لابرادور

برنامه مهاجرتی نیوفاندلند و لابرادور یک برنامه مهاجرتی دولتی است که به انتخاب درخواست کنندگانی می پردازد که علاقه و توانایی خود را برای مهاجرت و سکونت خود و خانواده را در نیوفاندلند و لابرادور نشان داده باشند.ا

در برنامه مهاجرت نیوفاندلند و لابرادور، متقاضیان می توانند بر اساس یکی از جریان های زیر، اقدام به مهاجرت نمایید.ا

کارگر ماهر و کارگر حرفه ای

جهت حائز صلاحیت در گروه کارگر ماهر و حرفه ای، متقاضی باید حداقل پنجاه امتیاز در فرم ارزیابی کسب نماید (حرفه، اشتغال، تجربه، تحصیل، سازش پذیری، اشتغال وابسته به ازدواج، سن، توانایی زبانی، منابع مالی) و همچنین یک پیشنهاد کاری تمام وقت و دائم از نیوفاندلند و لابرادور داشته باشد.ا

از مهارت های تخصصی ویژه ای برخوردار باشد که تامین آن از سرتاسر بخش های کانادا امکان پذیر نباشد.ا

بر اساس استانداردهای اشتغال استانی و دستمزدهای مربوط به این استان باشد.ا

متقاضیان این معیار (کارگر ماهر) باید قبل از هر چیز از نیوفاندلند و لابرادور جهت مصاحبه شغلی با کارفرما و بخش های نوآوری ها و پیشرفت های ناحیه ای تجارتی دیدن نمایند.ا

ارتباطات خانوادگی

این گروه مربوط به افرادی میباشد که تصمیم دارند به اعضای خانواده خویش که در کشورهای دیگر زندگی می کنند کمک نماید تا برای کار و اقامت به نیوفاندلند و لابرادور وارد شوند. افراد ساکن در نیوفاندلند و لابرادور باید حداقل یک سال از زمان اقامتشان گذشته باشد تا بتوانند از این برنامه برای دعوت دیگر اعضای خانواده خود استفاده نمایند. همسر، فرزندان، مادر و پدر بزرگ شامل این مهاجرت ها می شوند.ا

شرایط لازم تحت گروه ارتباطات خانوادگی در برنامه مهاجرت به استان نیوفاندلند بدین شرح است:ا

سن باید مابین ۱۸ تا ۴۹ سالگی باشد.ا

برای کلیه افرادی که ضمانت میشوند باید تعهد پشتیبانی داد.ا

پشتیبانی یکی از اعضاء خانواده ضامن را داشته باشید که علاقمند به فراهم آوردن کمک های مورد نیاز برای اقامت شما میباشد.ا

حداقل تحصیلات آموزش متوسطه را گذرانیده باشید و یک سال از دوره اخذ مدرک دیپلم شما گذشته باشد.ا

حداقل یک سال در زمینه کاری خود دارای تجربه باشید.ا

از یکی از کارفرماهای نیوفاندلند و لابرادور پیشنهاد شغلی دائم و تمام وقت داشته باشید و یا این که جویای کاری تمام وقت و دائمی را در نیوفاندلند باشید.ا

برای انجام کارهای خود دارای توانایی کافی در زبان انگلیسی باشید.ا

بعد از ورود به استان باید پول کافی تا قبل از پیدا نمودن کار (برای متقاضی اصلی حداقل ۱۰ هزار دلار کانادا و هر کدام از همراهان وابسته ۲ هزار دلار کانادا) را بهمراه داشت.ا

تصمیم به سکونت دائم در نیوفاندلند و لابرادور را داشته باشید.ا

فارغ التحصیلان بین المللی

گروه مهاجرت فارغ التحصیلان بین المللی به دانشجویان بین المللی اجازه می دهد تا افرادی که در نهادهای علمی کانادا فارغ التحصیل شده اند را به عنوان نامزد سکونت دائم در کانادا معرفی شوند.ا

فارغ التحصیلان بین المللی که پیشنهاد کار دائم از یک کارفرمای نیوفاندلند و لابرادور در زمینه مطالعاتی خود را دارا باشند، می توانند در زمینه های کار خود مشغول شوند یا این که ثابت کنند در مدت زمان کمتر از شش ماه یک کار مناسب پیدا خواهند کرد.ا

برای مهاجرت به استان نیوفاندلند و لابرادور باید حداقل نیمی از تحصیلات خود را در کانادا گذراند و از یک دانشکده و یا دانشگاه کانادا فارغ التحصیل شد.ا

یک دوره برنامه اخذ دیپلم که دو سال می باشد را به اتمام رسانده باشند و این دوره مطالعاتی به صورت تمام وقت بوده باشد. برنامه های یک ساله برای افرادی است که نیاز به مدرک دیپلم داشته باشند، چون که ممکن است دیپلم خود را در خارج از کشور گرفته باشند.ا

یک پیشنهاد کار دائمی و تمام وقت در نیوفاندلند و لابرادور در آینده ای نزدیک گرفته باشند.ا

تا دو سال پس از اخذ مدرک دیپلم ، درخواست برای مهاجرت به استان نیوفاندلند و لابرادور را ارائه دهند و یا این کار را در ترم پایانی تحصیلی برای اخذ مدرک دیپلم انجام دهند، در چنین وضعی باید مدرکی دلیل بر ترم آخر دوره دیپلم را ارائه نمود.ا

مجاز به کار پس از فارغ التحصیل شدن بود.ا

دارای صلاحیت های کافی برای کار، آموزش ها، مهارت ها، و نیازهای مرتبط با کار را داشت.ا

برای اقامت در نیوفاندلند و لابرادور باید نشان داد که توانایی مالی کافی برای اسکان خود و اعضای وابسته، موجود است.ا

همچنین باید که از توانایی های زبانی در زبان های انگلیسی و یا فرانسوی بر حسب وظیفه ای که بر عهده است را نشان داد.ا

مهاجرینی که کارگشای موسس شرکت هستند

این گروه در حال حاضر تحت بازبینی میباشد و تا اطلاع ثانوی اقدامی نخواهد شد. به محض این که مورد بازبینی استان نیوفاندلند و لابرادور قرار گرفت، به اطلاع شما خواهیم رساند.ا

IMG_0747

لطفا جهت هر گونه سئوال یا نگرانی در مورد هر مقوله مهاجرت و یا امور مهاجران از جمله: برنامه های مهاجرت فدرال، کبک و استانی، برنامه تجربه کبک، مجوز کار، ویزای تحصیلی، کالج و دانشگاه های کبک، ویزای توریستی، سوپر ویزا، تمدید کارت اقامت دائم، تقاضای شهروندی، دادگاه استیناف، تکفل همسر و والدین و دیگر امور مهاجرتی با دفتر ما تماس بگیرید، ما در اینجا برای پاسخ به پرسش های شما آماده هستیم