Phone : +1 514 656 8178

استان آلبرتا

 برنامۀ مهاجرتی استان آلبرتا                   

این یک برنامۀ دولتی مهاجرتی است که درخواست کنندگانی را نامزد می کند که علاقه مند و واجد شرایط برای مهاجرت و اقامت خود و خانواده شان در استان آلبرتا هستند، شما میتوانید تحت برنامۀ مهاجرتی آلبرتا با یکی از برنامه های زیر واجد شرایط باشید.ا

جریان اجرایی از سوی کارفرما

برای حائز بودن شرایط جریان اجرایی سوی کارفرما، شما باید یک پیشنهاد کار معتبر از سوی یک کارفرما در آلبرتا داشته باشید و شرایط یکی از زیر مجموعه های زیر را داشته باشید.ا

گروه متخصصین و کارگران ماهر

شما باید یک پیشنهاد کار دائمی تمام وقت از سوی یک کارفرمای آلبرتایی در یک فرصت شغلی مهارتی داشته باشید، تحصیلات رسمی و یا مهارت تخصصی مورد نیاز برای موقعیت شغلی مورد نظر را دارا باشید.ا

گروه فارغ التحصیلان بین المللی

شما باید یک پیشنهاد کار دائمی تمام وقت از سوی یک کارفرمای آلبرتایی در یک فرصت شغلی مهارتی باشید، شما باید دارای تحصیلات رسمی و یا آموزشهای تخصصی مورد نیاز برای موقعیت شغلی مورد نظر را داشته باشید، فارغ التحصیل از یک موسسه تحصیلات تکمیلی (بالاتر از دبیرستان) در کانادا باشید.ا

گروه کارکنان نیمه ماهر

شما باید یک پیشنهاد کار دائمی از یک کارفرمای آلبرتا داشته باشید و در حال حاضر در حال کار برای آن کارفرما در یک شغل مناسب در یکی از صنایع زیر باشید.ا

فرآوری در صنایع نوشیدنی و غذائی – امور مهمانداری و هتلداری – تولیدات صنعتی – حمل و نقل وسایل نقلیه سنگین – خدمات غذایی.ا

 همچنین دارای تحصیلات رسمی و یا آموزشهای تخصصی برای موقعیت شغلی مورد نظر باشد.ا

گروه استخدام استراتژیک

برای حائز بودن شرایط در جریان استخدام استراتژیک آلبرتا شما نیاز به پیشنهاد کار ندارید. سه دسته زیر برای این جریان وجود دارد.ا

گروه صنایعی که نیاز به مجوز و عضویت دارند

این دسته برای داشتن شرایط باید بطور موفق برنامه آموزشی گواهی صلاحیت را با سیستم کارآموزی و آموزش صنعتی آلبرتا کامل نمائید و هر دو مدرک گواهی حائز شرایط و هم دعوتنامه را جهت درخواست برای برنامه مهاجرتی آلبرتا در این گروه داشته باشید.ا

گروه مشاغل مهندسی

شما باید دارای تحصیلات و آموزش کافی به عنوان یک مهندس، طراح یا نقشه کش باشید و تجربۀ کاری در آلبرتا در یک فرصت شغلی مهندسی مناسب را داشته باشید.ا

افراد خارجی که در حال حاضر در آلبرتا با مدارک مهندسی طراحی یا نقشه کشی زندگی میکنند می توانند برای برنامۀ مهاجرتی آلبرتا بدون درخواست از یک کارفرمای آلبرتایی اقدام کنند.ا

شما باید در حال حاضر برای یک کارفرمای آلبرتایی و در یک شرکت مهندسی، تدارکات و ساخت و ساز معتبر شاغل به کار باشید و یا اینکه در دو سال گذشته کار کرده باشید. شغل شما باید در  لیست مشاغل مهندسی – جریان استخدام استراتژیک باشد.ا

دسته دارندگان ویزای امریکا

این برنامه برای دارندگان ویزای ایالات متحده آمریکا میباشد متقاضی باید حداقل یک سال در مشاغل مهارتی با تقاضای بالا در آلبرتا کار کرده باشند،.ا

لازم است که شما در حال حاضر در ایالات متحده آمریکا با داشتن ویزای کاری موقت در شغل و حرفه ای که مورد نیاز و تقاضای استان آلبرتا، مشغول کار بوده باشید.ا

از طریق کشاورز خود اشتغال

این برنامه جهت کمک به مالکان و کشاورزان مزارع کشاورزی که دارای سوابق مشخص مدیریتی و منابع کافی مالی باشند طراحی شده و هدف از ان توسعه صنایع و فعالیتهای اقتصادی مرتبط با بخش کشاورزی استان آلبرتا میباشد.ا

برای اینکه از مسیر کشاورز خود اشتغال آلبرتا واجد شرایط باشید باید شرایط و موارد ذیل را دارا باشید، سابقه مدیریت قبلی با دارا بودن شرکت کشاورزی در حال فعالیت را ثابت نمائید.ا

دارای تحصیلات آموزش و سابقه کاری کافی و ضروری برای ایجاد یا توسعهً مزارع کشاورزی در آلبرتا باشید.ا

ارائه یک طرح اقتصادی برای تجارت کشاورزی و مزرعه داری که مورد توجه و نیاز آلبرتا قرار گیرد مدارکی را از آمادگی یک موسسه مالی کانادایی که برای سرمایه گذاری در طرحهای کشاورزی و مزرعه داری شما در استان آلبرتا ارائه دهید.ا

تعهد سرمایه گذاری به میزان حداقل ۵۰۰ هزار دلار بعنوان سرمایه یک موسسه کشاورزی را متعهد شوید، حداقل ۵۰۰ هزار دلار کانادا و مدارک کافی دال بر دسترسی به این میزان سرمایه از منابع دیگر را دارا باشید.ا

فعالیت در زمینه محصولات اولیه کشاورزی محدود به کشاورز یا مالک است. اولویت به متقاضیانی داده میشود که با خرید موسسات کشاورزی موجب توسعه و رشد بخش کشاورزی و مواد غذایی در استان آلبرتا شوند. متقاضیان باید قصد خود مبنی بر سرمایه گذاری در بخش کشاورزی را از طریق طرح یا ایده اقتصادی خود مستند و مکتوب نمایند.ا

از طریق خانوادگی

یکی دیگر از راه های برنامه مهاجرت استانی آلبرتا، از طریق تکفل فامیل برای تسهیل امر مهاجرت بستگان ساکنین استان آلبرتا میباشد.ا

شما برای واجد شرایط شدن از این طریق باید دارای عضوی از اعضای درجه اول خانواده خود را مستقر در استان آلبرتا ساکن داشته باشید. افرادی که حق تکفل را دارند میتواند مادر، پدر، فرزند؛ خواهر، برادر، عمه ، خاله، دایی، عمو، خواهرزاده یا برادرزاده باشد که تمایل به پذیرش تعهدات اسپانسری شما نیز را داشته باشند.ا

فرد اسپانسر کننده باید شهروند یا دارای حق اقامت دائمی کانادا بوده و با داشتن حداقل ۲۱ سال سن قادر به نشان دادن مدارک کافی تمکن مالی برای تامین مخارج و هزینه های خود باشد.ا

همچنین شما میباید بین ۲۱ تا ۴۵ سال داشته باشید – تسلط بالا به زبان انگلیسی داشته باشید – حداقل دارای مدرک دیپلم دبیرستان یا هنرستان بوده باشید – از سوابق شغلی خود گواهی رسمی ارائه نمایند.ا

حداقل ۱۰ تا ۲۰ هزار دلار به ازای هر فرد وابسته به خود را دارا باشید که نشانگر تمکن مالی کافی برای استقرار موفق در آلبرتا می‌باشد.ا

IMG_0747

لطفا جهت هر گونه سئوال یا نگرانی در مورد هر مقوله مهاجرت و یا امور مهاجران از جمله: برنامه های مهاجرت فدرال، کبک و استانی، برنامه تجربه کبک، مجوز کار، ویزای تحصیلی، کالج و دانشگاه های کبک، ویزای توریستی، سوپر ویزا، تمدید کارت اقامت دائم، تقاضای شهروندی، دادگاه استیناف، تکفل همسر و والدین و دیگر امور مهاجرتی با دفتر ما تماس بگیرید، ما در اینجا برای پاسخ به پرسش های شما آماده هستیم